Tuesday, July 21, 2009

Pocong...


pic pocong ni yg Abdul Rahman Sabie capture kt umah dier..
(pic ni amik kt www.bharian.com.my)

hi all...
td ni br lepas baca paper berita harian ttg kemunculan pocong kt Felda Jengka 4 siap dgn photo sekali..mcm mana ek perasaan Abdul Rahman Sabie time tu ek...

- kalo la kita yg jumpa or terserempak mcm mana?? - sempat ker kita nk kuarkan handphone n amik pic pocong tu?? - boleh ker kita ni nk bergerak lagi masa keadaan tu?? - ke dh terkucil or pengsan masa tu??

hehehee...tp apa2 pun..berita ttg kemunculan pocong kt Felda Jengka 4 ni dh tersebar meluas dh sebelum nih...tp belum ada yg sanggup wat mcm mana saudara Abdul Rahman Sabie ni sempat wat...gerun gak biler baca biter cam ni pepagi cam nih...huhuhu..rasa cam meremang jer bulu roma nih...

dh la skg ni tgh hangat ttg siri "Pemburu Hantu" kt ASTRO...drg langsung x dpt nk capture kelibat makhluk ni...hanya bayang2 or kejadian2 yg d akibat oleh makhluk ni jer...bygkan la kalo team Pemburu Hantu tu leh dpt capture pic makhluk tu..sure heboh satu negara nih...

tp apa2 pun..kita kena yakin bahawa makhluk ni pun ciptaan ALLAH juga...cuma dunia drg ni jer berbeza dr dunia kita nih...cara kehidupan drg berbeza dr kita nih...so, jng igt kita ni hidup sendirian...sbb d celah2 kita nih..still ada drg juga..cuma kita jer yg x nmpk drg nih...sdgkan drg ni sedang memerehatikan kita...huhuhuhuh....

nk kasi tagline skit..."Jangan Biarkan Hidup Anda Di Selubungi Misteri"...(tagline ni kalo anak buah aku dgr..4 sure lari lintang pukang...penakut bebenor)...hehehe..

oklah..till we meet tommorow morning...dh ngatuk bebenor nih...esok nk bgn awal lak...bye..