Wednesday, June 17, 2009

Letihnyer...

Aduh...letihnyer...dh lew semlm x leh tido nyenyak...panas giler semlm...pas 2 kena kaco dgn sekor makhluk nih...dh la kecik..gatal lak kalo kena...huhuhu...nasib baik la aku x der ubatnyer semlm...kalo ader..dh lama ko arwah dh..hhuhhuhuh...pg td g keje pun cm x der mood jer...semuanyer jd serba x betul...kesian aku ni kan...huhuhuhu..nasib baik la x kena marah..n x der sesapa lak yg kena marah dgn aku...huhuhu...kalo x...mesT perang td...hehehe..ari ni apa lg aku wat ek...huhuhu..rasa2nya satu keje jer..ngadap serial number brg computer la....td br masukkan dlm system inventory..dekat 1000 gak lew...pas tu kena wat D.O (Delivery Order) lak...

kt tmpt keje ari ni lansung aku x jamah apa2 pun..air yg Kak Noor (tea lady) kt opis aku tu pun aku x sempat nk minum..khusyuk sgt ngadap keje aku nih hah...alih2 g pantry nk g amik air...tgk2 dh wal an...hbs...kering...huhuh..terpaksa la wat sendiri...lg best...wat milo panas...huhuhu..jeles kalo bebudak opis tau nih...hehehe...

skg ni pun aku dh kt umah...tp D.O ni ada lg dgn aku...kena gak hbs kan mlm nih..nmpk gayanya x tido lew..ada 4 tarikh nk wat..setiap D.O ada 400 brg..dh lew system ni setiap kali masukkan seial number or jenis brg tu...setiap kali tu la system tu akan refresh..bykan 1 tarikh tu ada 400 brg...yg nk d masukkan jenis brg n serial number...that's mean 800 kali la system tu akan refresh...wawawawawa....tidak...mampos la nk tgu...:((

(wat pengetahuan semua...masa ni aku mmg tgh tension...sbb tu dh 2 ari aku x update apa2...ada mslh keje actually...nnt la kalo ada masa aku akan story)...

2 comments:

budak_nakal said...

masalah kerja......
kenapa yer.... jangan lah tension2 nih, nanti semua pun kau nak tension

sham said...

biasa la...org dh x suka kt kita..mcm2 org leh wat...trima jer la..minta2 la ada something yg lebih baik d sebalik apa yg berlaku nih..