Friday, February 5, 2010

Hujan..

salam...
good morning...

Awal pagi lg dh wat entry baru kan..hehehhe..bukan apa...pagi ni stuck kt Stesen Mobil kt Puchong..coz hujan d pagi hari...hehhehe...x sangka lak leh selebat ni...sampe kt ptrol pump ni dlm kul 7am td..skg ni dh kul 8am...so, dh sejam aku kt sini...

Boss aku dh inform, head aku pun aku dh inform, Chun (chinese lady) pun aku dh inform...leh la dia tolong jaga front office tuk aku pagi nih...(bidan terjun la ko pagi ni Chun..huhuhu)...nasib baik boss sporting, apa2 just inform jer...tp keje tetap kena g..kalo x..mampos la keje melambak...

Tapi aku rasa la kan, aku dh x der keje sgt yg nk d buat..semlm byk yg dah settle...Help Desk pun byk yg dh aku close n resolved..apa lg ek...keje tuk Kak Shidah pun dh aku settlekan...keje yg Charllote bg pun dh siap semlm...so, maknanya...aku dh x der keje la ari nih..hehehe....

Adeh, hujan masih blom menunjukkan tuk benti...baper lama lg ek aku kena tgu nih...aku kalo leh x nk la sampe opis lewat...nnt drg ckp...aku saja2 lak dtg lewat..padahal hujan yg amat lebat pagi nih kt area Puchong nih..huhuhuhuhu...

Skg n..time tuk aku tgu hujan benti jer...aku dh kebasahan td..kesejukkan skg nih...huhuhu...so, i'll upadate u later...bye for now...salam...